Ons concept

  Begrijpt u niet waarom software development zoveel kost? Wij ook niet. Via onze innovatieve low code componenten technologie zijn we in staat om in zeer korte tijd, volledig operationele back office software applicaties te bouwen, 100% op maat van elk bedrijf.

  Low code software - back office - Crazy Robot

  Low Code Software

  De kostprijs van klassieke software programma's op maat wordt grotendeels bepaald door de vele uren analyse,  programmatie en testen. Die kost valt door onze componenten-technologie terug tot een minimum. Door te werken met pre-coded blokken, puzzelen we in enkele dagen een back office software applicatie in elkaar dat volledig draait volgens uw noden en doelstellingen.
  Low code software - back office - Crazy Robot

  Gemakkelijk en foutloos

  Werken met componenten heeft nog belangrijke voordelen. Zo zijn alle kinderziektes er reeds uitgefilterd en draait het systeem vrijwel meteen foutloos. De applicatie is bovendien zeer gebruiksvriendelijk en open, waardoor de volledige organisatie er moeiteloos beroep op kan doen. Vergelijk lijsten en tabellen, trek handige rapporten en grafieken om ze vervolgens extern te delen via aantrekkelijke templates in bekende tekst- en dataverwerkers (Word, Excel, enz.). Of gebruik gewoon de ingebouwde tekstverwerker en spreadsheet. 

  Start vandaag nog met de optimalisatie van uw back office administratie

  Crazy Robot

  Keiberg 16
  9340 Lede
  België
  0032 474 71 45 75
  yvan@crazyrobot.be